-13%

Multi Split Air Conditioner Mitsubishi MXZ-2F53VF + MSZ-AP20VGK + MSZ-AP35VGK

135.900,00 ден

мулти сплит инвертер клима уред

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Енергетска класа А+++/А++
Внатрешни единици MSZ-AP20VGK; MSZ-AP35VGK
Надворешна единица MXZ-2F53VF
BTU 7000; 12000
Капацитет за ладење (мин / ном / макс) на внатрешна единица, kW 0.6/2.0/2.7; 1,1/3,5/3,8
Капацитет за греење (мин / ном / макс) на внатрешна единица, kW 0.5/2.5/3.5; 1.6/4,0/4,3
Капацитет за ладење (мин / ном / макс) на надворешна единица, kW 1.1/5.3/5.6
Капацитет за греење (мин / ном / макс) на надворешна единица, kW 1.0/6.4/7.0
Годишна потрошувачка при ладење, kW 262
Годишна потрошувачка при греење, kW 1507
Сезонски сооднос на енергетска ефикасност при ладење SEER 8.63
Сезонски коефициент на перформанси во греење SCOP 4.60
Препорачана површина, m² 20+30 m2
Работна температура, °C -20 ~ +46
Циркулација на воздух, m³/h 1974
Бучава – Внатрешна единица, dB(A) 19 – 45
Бучава – Надворешна единица, dB(A) 53
Димензии на внатрешна единица Ш x В x Д, mm 760 x 250 x 178; 798 x 299 x 219
Димензии на надворешна единица Ш x В x Д, mm 800 x 550 x 285
Teжина на внатрешна единица, kg 10.5
Тежина на надворешна единица, kg 37
Додатни функции Wi-Fi

Econo Cool Mode

i save

филтер за прочистување на воздухот

автоматско подесување на перките

Гаранција 36 месеци

Дополнителни информации

Производител

Mitsubishi Electric

Категорија

Мултисплит 2×1

Wifi контрола

вклулчено

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.