Multi Split Air Conditioner Mitsubishi Electric MXZ-4F80VF2 + 3 x MSZ-AP25VG-K + MSZ-AP35VG-K

246.500,00 ден

Мулти сплит инвертер клима уред

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Мулти сплит системот претставува комплет од една надворешна и четири внатрешни единици. Намената на овој комплет е централно греење и ладење на стан со четири простории. Системот се управува комплетно преку телефон со апликација, можна е контрола со различна температура и време по зони, тајмер, филтер за воздух. Системот се одликува со невероватно ниска потрошувачка на енергија. Наменет е за три простории до 20 m² и уште една просторија до 30 m². Гаранцијата е 60 месеци.
Inverter DC технологија
– Со оваа технологија компресорот може да го менува капацитетот во зависност на потребите од домашната атмосфера, креирајќи перфектни услови во Вашиот простор и значителна заштеда на енергија
Econo Cool Mode – Со овој начин се оптимизира работата на климата, постигнувајќи 20% заштеда
Air Purifying Filter – Содржи честички кои ги подобруваат функциите за чистење на воздухот
Horizontal Swing Mode – Начин кој ја контролира континуираната осцилација на перките хоризонтално
Replace Technology – Овозможува да се употребуваат веќе постоечките цевки, а со тоа се постигнува значителна заштеда во инсталацијата
Wi-Fi адаптер, работи дури и на -20 °C
Висока енергетска ефикасност и флексибилна инсталација
Автоматско рестартирање, дијагностика на грешки
Номинална потрошувачка (ладење/греење): 1.97/2.00 kW
Енергетска класа (SEER/SCOP): 8.51/4.72; А+++/А++
Kапацитет за ладење: 8300 W
Kапацитет за греење: 9300 W
Греење/Ладење: од -20 °C до 46 °C
Препорачана површина до 20+20+20+30 m²
Ниво на бучава: 45 dB
Тип на фреон: R32
Димензии на надворешната единица (ВxШxД): 710 x 950 x 330 mm
Димензии на внатрешна единица (ВxШxД): 299 x 798 x 219 mm
Гаранција: 60 месеци

Дополнителни информации

Производител

Mitsubishi Electric

Категорија

Мултисплит 4×1

Wifi контрола

вклулчено

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.