-16%

Multi Split Air Conditioner Toshiba RAS-3M18U2AVG-E + 2 x RAS-B10G3KVSG-E + RAS-B13G3KVSG-E

179.900,00 ден

Мулти сплит инвертер клима уред

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

 

Енергетска класа А+++/А+++
Внатрешни единици 2 x RAS-B10G3KVSG-E + RAS-B13G3KVSG-E
Надворешна единица RAS-3M18U2AVG-E
Капацитет за ладење (мин / ном / макс) на внатрешна единица, kW 0,80 / 2,50 / 3,00; 1,10 / 3,50 / 3,80
Капацитет за греење (мин / ном / макс) на внатрешна единица, kW 0.95 / 3,20 / 3,90; 1.63 / 4,20 / 4,50
Капацитет за ладење (мин / ном / макс) на надворешна единица, kW 2.40 / 5.20 / 6.50
Капацитет за греење (мин / ном / макс) на надворешна единица, kW 1.90 / 6.80 / 8.00
Номинална потрошувачка при ладење, kW 0,54; 0.90
Номинална потрошувачка при греење, kW 0,70; 1.08
Сезонски сооднос на енергетска ефикасност при ладење SEER 8.60
Сезонски коефициент на перформанси во греење SCOP 5.10
Препорачана површина, m² 20+20+30 m2
Работна температура, °C -20 ~ +46
Циркулација на воздух, m³/h 1974
Бучава – Внатрешна единица, dB(A) 19 – 39
Бучава – Надворешна единица, dB(A) 50
Димензии на внатрешна единица Ш x В x Д, mm 800 x 293 x 226
Димензии на надворешна единица Ш x В x Д, mm 630 x 800 x 300
Teжина на внатрешна единица, kg 9
Тежина на надворешна единица, kg 45
Додатни функции најнова Toshiba TWIN ROTARY компресорска технологија
DC Hybrid Inverter технологија
Вградена WiFi контрола со следење на потрошувачка на ел.енергија
Дизајнерски далечински управувач
ULTRA Pure филтер – најефикасен филтер за прашина
Гаранција 36 месеци

Дополнителни информации

Производител

Toshiba

Категорија

Мултисплит 3×1

Wifi контрола

вклулчено

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.