Нарачка над 3000 ден. можете да ја купите на рати преку IuteCredit, почнувајќи од 1900 ден месечно.

AUX H24B4/FCR1-RU

32.500 ден

Инвертер сплит систем клима уред

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби
Категорија:
Купи со IuteCredit

Опис

Номинален капацитет за ладење: 7.10 kW
Номинален капацитет за греење: 7.30 kW
Номинална јачина на струја за ладење: 9.83 A
Номинална јачина на струја за греење: 8.98 A
Максимална потрошувачка за ладење: 2.21 kW
Максимална потрошувачка за греење: 2.02 kW
Максимална влезна јачина на струја: 16 A
Максимална влезна моќност: 3.15 kW
Максимален притисок на празнење: 4.15 MPa
Максимален притисок на увлекување: 1.15 MPa
Напојување: 220-240V~/50Hz
Тип на фреон: R410a
Количина на фреон: 0.54 kg
Класа на водотпорност: IPX4
Маса на надворешна единица: 44 kg
Маса на внатрешна единица: 11.5 kg
Волумен на проток на воздух: 970 m3/h
Максимална звучност на внатрешна единица: 43 dB
Максимална звучност на надворешна единица: 56 dB
Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.
Гаранција: 3 години

Дополнителни информации

Производител

AUX

Moќност

7000W

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.