-11%

Multi Split Air Conditioner Mitsubishi Electric MXZ-5F102VF + 4 x MSZ-AP15VGK + MSZ-AP35VGK

334.900,00 ден

Мулти сплит инвертер клима уред

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Енергетска класа А+++/А++
Внатрешни единици 4 x MSZ-AP15VGK; MSZ-AP35VGK
Надворешна единица MXZ-5F100VF
BTU 5000; 12000
Капацитет за ладење (мин / ном / макс) на внатрешна единица, kW 0,9/1,5/2,7; 1,1/3,5/3,8
Капацитет за греење (мин / ном / макс) на внатрешна единица, kW 0,9/1,5/2,7; 1.63/4,0/4,3
Капацитет за ладење (мин / ном / макс) на надворешна единица, kW 3.90/10.20/11.00
Капацитет за греење (мин / ном / макс) на надворешна единица, kW 4.10/10.50/14.00
Номинална потрошувачка при ладење, kW 2,80
Номинална потрошувачка при греење, kW 2,28
Годишна потрошувачка при ладење, kW 436
Годишна потрошувачка при греење, kW 2205
Сезонски сооднос на енергетска ефикасност при ладење SEER 8.21
Сезонски коефициент на перформанси во греење SCOP 4.65
Препорачана површина, m² 15 + 15 + 15 + 15 + 15
Работна температура, °C -20 ~ +46
Циркулација на воздух, m³/h 3720
Бучава – Внатрешна единица, dB(A) 19 – 45
Бучава – Надворешна единица, dB(A) 53
Димензии на внатрешна единица Ш x В x Д, mm 798 x 299 x 219
Димензии на надворешна единица Ш x В x Д, mm 796 x 950 x 330
Teжина на внатрешна единица, kg 10.5
Тежина на надворешна единица, kg 62
Додатни функции Wi-Fi

Econo Cool Mode

i save

филтер за прочистување на воздухот

автоматско подесување на перките

Гаранција 36 месеци

Дополнителни информации

Производител

Mitsubishi Electric

Категорија

Мултисплит 5×1

Wifi контрола

вклулчено

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.