Multi Split Air Conditioner Mitsubishi Electric MXZ-2F53VF + MFZ-KT25 + MFZ-KT35

179.900,00 ден

Мулти сплит инвертер клима уред

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Мулти сплит системот претставува комплет од една надворешна и две внатрешни единици. Намената на овој комплет е централно греење и ладење на стан со две простории. Системот се управува комплетно преку телефон со апликација, можна е контрола со различна температура и време по зони, тајмер, филтер за воздух. Системот се одликува со невероватно ниска потрошувачка на енергија. Наменет е за една просторија до 20 m² и уште една просторија до 30 m². Гаранцијата е 60 месеци.
Inverter DC технологија – Со оваа технологија компресорот може да го менува капацитетот во зависност на потребите од домашната атмосфера, креирајќи перфектни услови во Вашиот простор и значителна заштеда на енергија
Pam control – Овозможува прецизно подесување на моќноста испорачана до компресорот и се добива најдобра електрична ефикасност
Econo Cool Mode – Со овој начин се оптимизира работата на климата, постигнувајќи 20% заштеда
Air Purificador Filter – Содржи честички кои ги подобруваат функциите за чистење на воздухот
Horizontal Swing Mode – Начин кој ја контролира континуираната осцилација на перките хоризонтално
Auto Fan Adjustment – Брзината на перката се прилагодува автоматски според потребите
Auto Change Over – Автоматска промена помеѓу топло и ладно во зависност од температурата во собата
“I-Save” – Со оваа функција се овзможува обнова на претходните поставки за температура само со притискање на едно копче
Auto Vane – Решетката за излез на воздухот се затвора автоматски кога климатизерот не работи
Replace Technology – Овозможува да се употребуваат веќе постоечките цевки, а со тоа се постигнува значителна заштеда во инсталацијата
Wi-Fi адаптер, терминал IT конектор, неделен тајмер, работи дури и на -20 °C
Висока енергетска ефикасност и флексибилна инсталација
Автоматско рестартирање, дијагностика на грешки
Внатрешни единици:MFZ-KT25 + MFZ-KT35
Номинална потрошувачка (ладење/греење): 1.40/1.56 kW
Енергетска класа (SEER/SCOP): 8.63/4.60; А+++/А++
Kапацитет за ладење: 5300 W
Kапацитет за греење: 6400 W
Греење/Ладење: од -20 °C до 46 °C
Препорачана површина до 20+30 m²
Ниво на бучава: 44 dB
Тип на фреон: R32
Димензии на надворешната единица (ВxШxД): 550 x 800 x 285 mm
Димензии на внатрешна единица (ВxШxД): 600 x 750 x 215 mm
Гаранција: 60 месеци

Дополнителни информации

Производител

Mitsubishi Electric

Категорија

Мултисплит 2×1

Wifi контрола

вклулчено

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.