-14%

Multi Split Air Conditioner Haier 2U50S2SM1FA + TUNDRA АF25S2SD1FA+ TUNDRA АF35S2SD1FA

119.900,00 ден

Мулти сплит парапетен инвертер клима уред

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Енергетска класа А+++/А++
Внатрешни единици TUNDRA АF25S2SD1FA; TUNDRA АF35S2SD1FA
Надворешна единица 2U50S2SM1FA
BTU 9000; 12000
Капацитет за ладење на внатрешна единица, kW 2.50; 3.40
Капацитет за греење на внатрешна единица, kW 2.80; 3.50
Капацитет за ладење на надворешна единица, kW 1.30 / 5.00 / 6.00
Капацитет за греење на надворешна единица, kW 1.80 / 5.70 / 6.60
Номинална потрошувачка при ладење, kW 0.80; 1.10
Номинална потрошувачка при греење, kW 0.78; 0.99
Годишна потрошувачка при ладење, kW 269
Годишна потрошувачка при греење, kW 1817
Сезонски сооднос на енергетска ефикасност при ладење SEER 6.50
Сезонски коефициент на перформанси во греење SCOP 4.00
Препорачана површина, m² 25 + 35
Работна температура, °C -15 ~ +46
Циркулација на воздух, m³/h 2900
Бучава – Внатрешна единица, dB(A) 20 -38
Бучава – Надворешна единица, dB(A) 43
Димензии на внатрешна единица Ш x В x Д, mm 700 x 600 x 210
Димензии на надворешна единица Ш x В x Д, mm 810 x 688 x 288
Teжина на внатрешна единица, kg 16.5; 16.5
Тежина на надворешна единица, kg 32.7
Додатни функции Wi-Fi контрола
Frost Clean
Супер тиивок режим на работа
3D испуст на воздух
Гаранција 36 месеци

Дополнителни информации

Производител

Haier

Wifi контрола

вклулчено

Категорија

Мултисплит 2×1

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.