Iskra P-2845 DTT/G

1.790,00 ден

Антена

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби
SKU: 3831002919932 Категорија:

Опис

Опсег на фреквенции: Ch.5-69 (174-862 MHz)
Број на елементи: 28
Вграден Ф-конектор
Пасивно појачување: 9,5 dB(i)
Активно појачување: 24,5 dB(i)
Појачување: 16 dB @ 5-24 VDC
Потребно напојување: 25 mA @ 5-24 VDC
Шум: 2 dB
Однос напред назад: 24 dB
Ширина на агол: Хоризонтално 43-45°; Вертикално 55-46°
Должина на антената: 106 cm
Отпорност: 75 Ohm
Наклон: 0°
Монтирање на столб со ширина: 20-50 mm
Антената дополнително го појачува сигналот само во случај кога појачалото добива напон. Напонот може да се обезбеди преку приемникот или преку надворешно напојување. Напонот се пренесува преку коаксијалниот кабел.

Дополнителни информации

Производител

Iskra

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.