-20%

Multi Split Air Conditioner Haier 2U50S2SM1FA + TUNDRA АS25TAEHRA-THC + TUNDRA AS35TADHRA-THC

79.900,00 ден

Мулти сплит инвертер клима уред

Додај во листа на желби
Додај во листа на желби

Опис

Енергетска класа А+++/А++
Внатрешни единици TUNDRA АS25TAEHRA-THC; TUNDRA AS35TADHRA-THC
Надворешна единица 2U50S2SM1FA
BTU 9000; 12000
Капацитет за ладење (мин / ном / макс) на внатрешна единица, kW 0.80/2,60/3.40; 1.00/3.60/4.00
Капацитет за греење (мин / ном / макс) на внатрешна единица, kW 1.00/2.90/3.80; 1.10/3.70/4.60
Капацитет за ладење на надворешна единица, kW 5.00
Капацитет за греење на надворешна единица, kW 5.20
Номинална потрошувачка при ладење, kW 0.80; 1.10
Номинална потрошувачка при греење, kW 0.78; 0.99
Годишна потрошувачка при ладење, kW 147; 197
Годишна потрошувачка при греење, kW 819; 1092
Сезонски сооднос на енергетска ефикасност при ладење SEER 6.20; 6.40
Сезонски коефициент на перформанси во греење SCOP 5.10; 5.10
Препорачана површина, m² 25 + 35
Работна температура, °C -15 ~ +43
Циркулација на воздух, m³/h 500; 550
Бучава – Внатрешна единица, dB(A) 20 -38
Бучава – Надворешна единица, dB(A) 53
Димензии на внатрешна единица Ш x В x Д, mm 820 x 280 x 195; 820 x 280 x 195
Димензии на надворешна единица Ш x В x Д, mm 800 x 553 x 275
Teжина на внатрешна единица, kg 8.4; 8.4
Тежина на надворешна единица, kg 32.7
Додатни функции Wi-Fi контрола
Frost Clean
Супер тиивок режим на работа
3D испуст на воздух
Гаранција 36 месеци

Дополнителни информации

Производител

Haier

Категорија

Мултисплит 2×1

Wifi контрола

вклулчено

Оценки

Сеуште нема оценки.

Само најавени корисници што го купиле овој производ можат да остават оценка.